Tuesday, January 22, 2019

Green Salad, Sprouted Almonds with Coconut Yogurt Dressing




It’s 23℉(-5℃)❄️, a little warmer than yesterday, but is still pretty icy 🥶. I had salad 🥗 sprouted almonds with coconut 🥥 yogurt dressing for lunch, keeping a heat pad on my shoulder. 昨日よりは気温が上がりましたが、地面は硬〜い氷の世界、ツルっと滑らずには歩けません。ランチは出芽させたアーモンド(酵素をアクティブに)を含む、グリーンサラダ🥗、ココナッツヨーグルト🥥ドレッシングをかけて食べました。肩もヒートパッドであったかく。☺️
.
.
Salad 🥗:
Broccoli, kale, cucumber, pea shoots, red raddish and blended sprouted (activate enzyme) almonds-n-blackberries.
.
.
Coconut Yogurt Dressing 🥥(1 small serving):
2 tbsp coconut yogurt.
1 tbsp grape seed oil.
2 squeezed lime wedges.
Sprinkles of sea salt, pepper and garlic.
.
.
.
.
.
#cleaneating #plantbased #rawfood #vegetables #salad #coconutyogurt #saladdressing #whatveganseat #vegan #rawvegan #winter #snowday #サラダ #ドレッシング #ココナッツヨーグルト #ビーガン #ローフード #sprouting #出芽 #酵素 #enzymes #健康 #healthy 


No comments:

Post a Comment