[Steamed Sweet Potato Kale Mushroom with Tomato Basil Sauce]
This recipe is for one (1) meal and one (1) serving.
2 pieces of organic Sweet Potato (Sweet Potato is a Cancer-Fighting Veg., so a 11g Carb content for 2 pieces shouldn't be an issue.)
1/2 cup of organic Kale
1 organic Mushroom
1 tbsp Olive Oil
1/2 tbsp Vegan Butter
1/2 tbsp Tomato Basil Sauce
Steam the veggies, mix them with olive oil, vegan butter, tomato basil sauce, add a little water, season with garlic and pepper. Ready to serve!
NUTRITIONAL VALUES: 242 CAL / 19g FAT / 13g NET CARB / 3g PROTEIN
Hi everyone,
Spring is almost around the corner. Hang in there! Bundle up and take a brisk walk. Stay healthy!
xoxo,
Ten Ten
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[蒸しサツマ芋、ケール、マッシュルームのトマトバジルソースかけ]
このレシピは、一食一人分です。
オーガニックさつま芋 輪切り2つ(さつま芋は「癌ファイター」なので、輪切り2つに含まれてる11gの炭水化物は問題ではないはずです。)
オーガニックケール 1/2 カップ
オーガニックきのこ 1個
オリーブオイル 1tbsp (テーブルスプーン)
ビーガンバター 1/2 tbsp
トマトバジルソース 1/2tbsp
野菜を蒸して、オリーブオイル、ビーガンバター、トマトバジルソース、水を少し加え、ガーリック、ペッパーで味付けます。いただきます!
栄養成分値:242 カロリー / 19g 脂質 / 13g ネット炭水化物 / 3gタンパク質
皆様、
日本は春の花が咲き始めてますね。天気の良い日は特に、有機酸素を吸ってお散歩に出かけてください。
いつまでも健康でいてくださいね。
てんてんまりこより
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