Sunday, March 4, 2018

[Cancer Fighting Recipe] Steamed Sweet Potato Kale Mushroom with Tomato Basil Sauce


(日本語は下記)

[Steamed Sweet Potato Kale Mushroom with Tomato Basil Sauce]

This recipe is for one (1) meal and one (1) serving.

2 pieces of organic Sweet Potato (Sweet Potato is a Cancer-Fighting Veg., so a 11g Carb content for 2 pieces shouldn't be an issue.)

1/2 cup of organic Kale

1 organic Mushroom

1 tbsp Olive Oil

1/2 tbsp Vegan Butter

1/2 tbsp Tomato Basil Sauce



Steam the veggies, mix them with olive oil, vegan butter, tomato basil sauce, add a little water, season with garlic and pepper. Ready to serve!

NUTRITIONAL VALUES: 242 CAL / 19g FAT / 13g  NET CARB / 3g PROTEIN


Hi everyone,

Spring is almost around the corner. Hang in there! Bundle up and take a brisk walk. Stay healthy!


xoxo,
Ten Ten





[蒸しサツマ芋、ケール、マッシュルームのトマトバジルソースかけ]

このレシピは、一食一人分です。

オーガニックさつま芋 輪切り2つ(さつま芋は「癌ファイター」なので、輪切り2つに含まれてる11gの炭水化物は問題ではないはずです。)

オーガニックケール 1/2 カップ

オーガニックきのこ 1個

オリーブオイル 1tbsp (テーブルスプーン)

ビーガンバター 1/2 tbsp

トマトバジルソース 1/2tbsp



野菜を蒸して、オリーブオイル、ビーガンバター、トマトバジルソース、水を少し加え、ガーリック、ペッパーで味付けます。いただきます!

栄養成分値:242 カロリー / 19g 脂質 / 13g ネット炭水化物 / 3gタンパク質




皆様、

日本は春の花が咲き始めてますね。天気の良い日は特に、有機酸素を吸ってお散歩に出かけてください。

いつまでも健康でいてくださいね。


てんてんまりこより

No comments:

Post a Comment