Friday, March 16, 2018

High Protein Tofu Steak





(日本語は下記)

[High Protein Tofu Steak]

Trader's Joe's HighProtein Tofu is good for a protein boost, however, it's too heavy on my stomach. Honestly, I prefer the real silken tofu. Much tastier. Nevertheless, it was a  good protein-based meal. Cooked it with low carb celery stalk with olive oil, with sprinkles of seasonings, and the main space: Herbamare. (All pictured above.)

INGREDIENTS:

1/5 of Trader Joe's high protein tofu

1 celery stalk and a little celery leaves

2 tbsp olive oil


DIRECTION:

Shred or thinly slice the celery stalk and chop up the leaves.  Heat the frying pan (low-medium),  cook the tofu steak and celery (Be sure to fry the leaves to be crispy) with olive oil. Season the food with your choice of spice(s). (I used Herbamare as the main spice, and chipotle, sea salt, black pepper, garlic powder, onion powder).

NUTRITIONAL VALUES: 386 CAL / 36g FAT / 4g NET CARB / 18g PROTEIN

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[高タンパク質ステーキ]

トレーダージョーズの高タンパク質豆腐は、タンパク質補給の強力なブースターだ。しかし、私の胃には重すぎる。やっぱり、本当のお豆腐、絹ごし豆腐が、、、味があって良いなぁ。でも、タンパク質ベースの食事としては最適です。低炭水化物のセロリ一本とで、オリーブオイルで炒めました。Herbamareという上の写真にもある調味料やその他諸々を使いました。


用意するもの:

トレーダージョーズの高タンパク質豆腐 5分の1

セロリ1本と 葉っぱ少々

2 tbsp オリーブオイル


作り方:

セロリ一本と葉っぱを細かく切る。フライパンを弱火から中火(弱火より)に温め、オリーブオイルで豆腐とセロリを炒める。葉っぱはカリカリにフライ。好きなスパイスをふりかける。私は、Herbamareというスパイスを主に使い、チポットル、シーソルト、黒胡椒、にんにく粉と玉ねぎ粉を使った。


栄養価値: 386 カロリー / 36g 脂質 / 4g ネット・炭水化物  / 18g タンパク質


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