[Kimchi Soba](キムチ蕎麦).
#fermentedfoods are really good for #guthealth 😊 Good bacteria improves #digestion , boost immunity, promote healthy weight, etc... I like combining #kimchi and natto (both fermented foods), but in this, I only used kimchi. I used the #lowcarb , #nomsg , #cholesterol , #nopresetvatives Kimchi 😊. I ate it with #soba noodles. For soup, I used the kimchi juice and soba broth. So, don’t throw away the soba broth after you boil the noodles! It’s very nutritious!!Top base is pea shoots. Garnished with grated ginger (probably better to also add slices of red pepper) and sprinkles of sesame seeds.
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普段はキムチと納豆のコンボですが、今回はキムチだけ。#発酵食品 は #栄養満点 😊 で消化にも良いし、免疫度を高め、健康的な体重を保つお手伝いもするのです。いつもは納豆とコンボで食べますが、今回はキムチのみ。キムチは、#低炭水化物 、低コレステロール、MSGや防腐剤が入ってないものを使用。お蕎麦をベースに、キムチ汁と蕎麦湯をかけて食べました。蕎麦湯は栄養満点なので、蕎麦を茹でた後捨てないで、このように使いましょう!トッピングのベースはエンドウ豆の新芽で、キムチを載せ、上に剃った生姜と胡麻を少々。夜食に良いかもですね。私は夜9時以降は食べなくなりましたが.
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