Keeping my hands warm this morning, holding this cup of soup. ☀️ My first attempt at making a #vegan ‘cream of mushroom 🍄 soup’ came out a little liquidy, but that’s ok. It still tasted yummy. 😋
.
Sautéd leftover sliced mushrooms and chopped onion with coconut butter and grape seed oil. Add almond flour, veggie broth, almond milk and coconut cream. Seasoned with black pepper and sea salt. I used what I had. 😊 Next time, I’ll use chickpea flour or add potato.
.
.
今朝は寒かったのであったかいスープカップで手と体をあっためました。初のビーガンクリームオブマッシュルームスープを試み、とろみが足りなかったけど、取り敢えず美味しかったです。😋 ココナッツバターとグレープシードオイルで、切ったきのこと玉ねぎを炒め、それにアーモンド粉、野菜ブロス、黒胡椒、海塩、アーモンドミルクとココナッツクリームを入れるだけ。ある材料で作りました。😊 次回はチコピー粉かじゃがいもを使おうと思う.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#creamofmushroomsoup #vegancreamofmushroomsoup #ローフード #ビーガン #スープ #raw #rawvegan #rawfood #vegan #vegansoup #soup #breakfast #whatveganseat #朝食 #goodmorningsunshine #おはよう #plantbased
No comments:
Post a Comment